Access Bilinç Kolaylaştırıcılar Burcu Aybey & Murat Aybey İletişim +905448928752

Access Bilinç Kolaylaştırıcılar

Hakkımızda Bilincin Sihirli Eşiğinde Blog NİŞANTAŞI BARS STUDIO Kurumsal Eğitimler All the Tools You Need to Build a Successful Business Burcu ve Murat Aybey ile Bireysel Seanslar İş Hayatında Access Bars YouTube Üyelere Özel Giriş Yap

İş Hayatında Access Bars'la Tanışın Bilinç Kolaylaştırıcılar Burcu & Murat Aybey

 

1. Murat Aybey

İşinizi yürütenler kimler? Çalışanlarınız mutlu mu?

Kimi işe aldığınızın farkında mısınız ? İnsanlarla çalışmak ya da onların tecrübeleri ve yetenekleri için zamanlarını kiralamak. Hangisiyle çalışmayı seçerdiniz?

Mutluluğun tanımı istediklerini almak değil kendini gerçekleştirerek yaşayabilmektir.

Her kademe için çalışanlarınız iş dışındaki zamanlarında kendilerini mutlu eden şeyler yaparlar.

Kurumsal firmalar çalışanın motivasyonunu ve mesleki kalitesini arttırmak adına eğitimleri vazgeçilmez bir alan olarak kabul etmişlerdir.

Çalışanın mutlu olması ve varlığını işine katması için ne yapılması gerekiyorsa yapmak eğitimlerimizdeki hedefimizdir.

Eğer işinizi mutlu ve işe getirdikleri kendi gerçek kimlikleriyle çalışanlara emanet edersiniz bu size nasıl bir firma kültürü ve kimliği yaratır?

İnsan bütünsel varlığıyla bulunduğu ortamda olmayı diğer her şeyden çok seçmişse algısı an duygusuyla çalışır.

Bu onun yaratıcılığını ve yüksek enerjisini ve tüm kapasitesini katkı olarak kullanmasıdır.

Bu insanın kendini işine katması, işini geliştirmeye istekli olması, iletişim kalitesinin yüksek olması, ortak kültür ve kimlik oluşturmaya dirençsiz olmasıdır.

Tüm bunların kökeni kişinin kendi özelinden yani yaşamla, kendisiyle olan ilişkisinden geçmektedir.

Firmaların ilgilenmediği kısım aslında onlara sunulan hizmetin kalitesinin kaynağıdır.

Biz Ne Yapıyoruz?
Benim ismim Murat Aybey

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunuyum. Çalışma Hayatımın omurgasını Pazarlama ve inovasyon bakışı ve tecrübeleri teşkil etti. Enerji ve Otomotiv Sektörlerinde çalıştıktan sonra değişik sektörlerde yöneticilik, danışmanlık yaptım. Pek çok proje geliştirdim.

2014 yılından beri tam zamanlı olarak Access Bilinç Kolaylaştırıcılar ismiyle Access Consciousness® araçlarıyla Dünyada daha fazla Bilinç yaratmak için özel eğitimler düzenliyorum.

Bireysel ve kurumsal danışanlarımıza Access Consciousness® araçları ve kolaylaştırıcılık tanıtımı seminerleri veriyorum.

Eşim Burcu Aybey'le birlikte bizler Bilinç Kolaylaştırıcılar olarak Access Bars® ve Access Consciousness® araçlarıyla tanıştığımız 2014 yılından beri yaşamımızdaki mutlu ve eğlenceli değişim ve dönüşümle neşeyle ve merakla Dünyada daha fazla bilinç yaratmak üzere ilerlemekteyiz.

Seçimlerimizin evrenle birlikte karşılıklı bir oluşum süreci olduğu bilinciyle yaşamaktayız.

Başta Access’in temel beden uygulaması Access Bars®’ın tüm insanlara ait bir kolaylaştırıcı özellik olduğunu herkese duyurmayı seçtik.

Yaşamın “zırıltıları zihnimizden boşaldıkça” daha fazlasının olduğunu fark ederek Access Consciousness®’ın yaşamımızın doğal yani kolaylıkla daha fazla mutluluk ve keyif yaratarak yaşamak için el kitapçığı olduğunu gördük.

Birlikte Neler Mümkün?
Oluşturduğumuz tüm eğitimler ve çalışmalarımızla kısıtlanmış bakış açılarının ötesinde İnsanın gerçek potansiyelini tüm yaşamında sergileyeceği bir bilince ulaşması için tüm engellerin kalkmasına kolaylaştırıcı olarak katkı veriyoruz.

Her haliyle kişinin evrenle armoni hali ve daha fazla kendisi olarak yaşamını yaratması, toplumsal yaşam, kurumsal çalışmalarda uyum, katılım motivasyonu ve yaratıcı performans sergilenmesine büyük katkı olmaktadır.

Bugün Access Consciousness sistemi ile Dünyada pek çok global firma yönetim kurulları seviyesinde bilince erişmek için Access araçları kullanmak üzere danışmanlık almaktadır.

30 yıla yakın kurumsal çalışma hayatı, kişisel gelişim ve seminer sunum tecrübelerimizle birleştirdiğimiz Access Consciousness araçları ve prosesleriyle her yaştaki insanlara, özel çocuklara, kurumsal yapılara ve çalışanlara katkı olmayı seçtik.

Çeşitli kademelerdeki çalışanlar ve yöneticilere değişik ölçekli gruplar ve bireysel seans ve sınıflar hazırlamaktayız.

İnsan Bedeniyle vardır. Bilgeliğimiz bedenimizle ne kadar birleşebildiğimize bağlıdır.

Çalışanın sadece zihni işe alındığında bu sadece geçmişin sınırlamalarla şekillendirdiği performansının tekrarlanmasını getirir.

Yapılması gereken öncelikle Firmanın bir bakış açısı değişikliğine gitmesidir.

Artık kişinin kendisini bütünsel olarak işe almayı seçecektir.

İstenen özellikleriyle beklenen performansı veren bir çalışanın esas işe katkısı, işini yaparken onun kim olduğuyla ilgilidir.

Kişilik testlerinin yansıttığı kimliğin ötesi işinize katkı olacak esas benliktir.

Bu seçimi yaptığınızda kurum yapısında çalışanların mutluluğu için Bilinç Kolaylaştırıcılar olarak çalışmamıza alan açarsınız.

Eğitimlerimiz zihinleri yüklerinden kurtararak keskin ve sınırlanmamış bir işlemci performansını tekrar kazanmalarıyla ilgilidir.

Sözel ve Bedensel Prosesler
Sınıflarımız ve seanslarımız kişinin daha fazla kendisi olması için zihnin sınırlamalarından ve blokajlardan özgürleştiren bir sistemdir.

Kişinin yaşamda değiştiremediği ve buna karar verdiği noktaların kilitlerini açmak için tasarlanmışlardır.

Bir kere kişiye dokunulduğunda kişinin, sınırlamalarını, performansını oluşturan tüm bakış açıları, yargılar, kabulsüzlükler, tutunduğu yalanlar çözülmeye başlar.

Kişinin gerçek kendisi olmasının önünde kendi olarak kabullendiği tüm bu refleks sistemleri, dirençler ve kendini küçülttüğü tüm noktalar yok olmaya başlar.

Bu insanın gerçekten kendisi olarak yaşamını yeniden yaratmasıdır.

Bu durum bedende implantlanmış pek çok şeyin açığa çıkmasıdır.

Bu da moleküler yapısı ile insanın evrenle iletişiminin tıkanıklıklarını açar.

Kendi yaşamını gerçekte olduğu orijinal haliyle kendisi olarak yaratmasını, tüm yaratıcılığı ve ilhamla yaşamasını, daha fazla zaman ve daha fazla para ve daha fazla mutluluk yaratarak çalışmasını sağlar.

İşte bu nedenle işin sahibi olan patronlar kendi işlerini bir çalışanından daha fazla algılayabilir böylece sorunlarla değil çözümle yürür, kendi kısıtlamalarının bahanesi yerine gerçekleri kabul edip ötesine ulaşması kolaylıkla mümkün olur.

Her çalışanın aynı zamanda bir patron gibi kısıtlamalar ve sınırlar ötesindeki gerçekten olduğu sınırsız yaratıcılık ile kurumsal kültür ve kurumsal kimlik taşıyarak işe katkı olsaydı bu kurumda ne yaratırdı?

Close