Bir haberimiz var!
Başlangıç tarihimizi yoğun istek üzerine
1 hafta erteledik.

 

SUİSTİMALİN ÖTESİNDE: NASIL PARA OLUNUR?

 

 10 Eylül'de başlayacak olan 10 hafalık bir maceraya çıkıyoruz.

Her Salı saat 20.00'de başlayacak, yaklaşık 1.5 saatlik bu eğitim Zoom üzerinden gerçekleşecek. Eğitim ücreti ise toplam 7.500 TL'dir. 

Ön kayıt için lütfen aşağıdaki formu doldurun, kayıt için gerekli tüm bilgiler size mail olarak gelecek.

Suistimalin Ötesinde Nasıl Para Olunur?

Ön Kayıt Formu

Para ve Suistimal Üzerine

Access, bildiğiniz şeyleri bilmeniz için sizi güçlendirmek ile ilgilidir. Access, farkındalık ile ilgilidir. Kendiniz için neyin doğru olduğunu bilen sizsiniz.


Bu sınıfı para hakkında yaratmış olduğunuz çılgın ve sınırlı bakış açılarını temizlemek ve hayatınızda daha fazla kolaylıkla yaratmak ve çok fazla para ve gelir akışı ile yaşamak için bir araç olarak kullanabilirsiniz.

 

Para nedir? Bazıları için para arabalardır, bazıları için evlerdir, bazıları için güvenliktir, bazıları için enerji değiş tokuşudur. Fakat, para bu şeyler midir? Hayır, değildir. Paraya verdiğiniz bakış açıları haricinde sizinle para arasında fark yoktur. Ve siz, başkalarının bakış açılarını benimsemiş olduğunuz için; paraya o bakış açılarını yüklüyorsunuz.

Bu sınıf, nasıl para OLUNACAĞI hakkındadır. Siz enerjisiniz, olacağınız şey enerjidir, olmuş olduğunuz şey enerjidir. Para enerjidir.

 

Suistimal nedir?

Suistimal doğası gereği çok geniş bir alanı kapsar; suistimal ile karşılaşmışızdır, yani hem bize yapılır hem de kendi içimizde yaratırız. Bu deneyimlerimizin en kuytu köşelerinde kendini aralıksız olarak yineler. Düşüncelerinizde, konuşmalarınızda, yaptıklarınızda ve yapmadıklarınızda ortaya çıkar. Mali durumunuzda, para kazanma kapasitenizde, seçtiğiniz meslek ve işlerinizde kendini gösterir. Tüm ilişkilerinizde kendini gösterir. Sağlığınızda, bedeninizin görünüşünde ve işlevinde, yediğiniz gıdalarda kendini gösterir.

Kendinizi ve suistimal deneyiminizi yargılamanın bir anlamı yoktur. Önemli olan, kabul edip ötesine geçebilmenin sadece seçmenizle mümkün olduğunu fark etmenizdir.

 

10 haftalık bu macerada, kendinizi parayla aza indirgediğiniz, yok ettiğiniz her alana gireceğiz. Suistimalin para yansımalarına bakacağız ve bol bol temizlik yapacağız! Tüm bakış açılarınızı değiştirmeye gönüllü müsünüz? Eğer öyleyse, başlıyoruz.

 

 

Bu sınıf Gary Douglas'ın ve Dr. Lisa Cooney'in çalışmalarından hareketle oluşturulmuştur. Tanıtıcı metinler onların çalışmalarından alınmıştır. Sınıf yaratıcısı Burcu Aybey'dir.