Burcu&Murat Aybey Bilinç Kolaylaştırıcılar Gelişim Eğitimleri

 

Burcu Aybey ile 11 Haziran 2022 Cumartesi 11:00-16:00 İstanbul The Marmara Otel'de bedenlerinizin kilidini açmaya davetlisiniz.

Kendinize Yatırım: 2250-TL / 150-Eur

Mutluluğun Anahtarı Bedeninizdir Access Consciousness Araçlarıyla Değişim Yaratmak Sınıfı

Bedenlerimiz, bizim dünya giysilerimiz ve mutluluğumuzun yaratım kaynağıdır.

Bugüne dek onları ihmal ettik, dinlemedik...

Bedenlerin talepleri onları onurlandırmamız için birer işarettir. Bedenlerin gereksinimleri her neyse onu verdiğinizde size hayallerinizin ötesinde bir yaşamı yaratmak için katkı olurlar.

Artık daha mutlu bir yaşam için daha mutlu bedenlerle yaşamayı seçer miydiniz?

Ya şimdi bedenlerimizle bağlantı kursak, yaşadıklarımızla ilgili çok farklı bir farkındalık kazanarak özgürleşsek ve mutluluğumuzu yaratsak bu neye benzerdi?

Bu sınıfı Access Consciousness sözel ve bedensel araçlarıyla yıllar içinde yaptığımız çalışmalarla hazırladık.

Siz kendinizi ve bedeninizin muhteşem hediyesini seçtiğinizde bu sadece kendiniz için değil yeryüzü, evren ve bilinç için nasıl bir hediyedir?

Bu sınıfta, beden ve kişi arasında bir bağ kurarak kişinin sıkıştığı yerden özgürleşmesi ve bedeniyle ilişkisini güçlendirmesi ile ilgili katkı oluyoruz. Yapılan çalışmalar, kişilere bedenleriyle birlikte bir yaşam yaratmaları için bir farkındalık alanına davetiye oluyor.

Sınıflarda, eğer katılmayı seçerseniz sözel proseslerle genel ve kişiye özel kolaylaştırmalar yapılırken, süre yettiğince bedenlerle de çalışılarak daha fazla farkındalık ve bilincin açığa çıkmasını sağlayan ve tüm katılımcılarda çalışan Access Consciousness Araçlarıyla Değişim Yaratmak Sınıfı size kendinizin tamamını kucaklamak için nasıl bir hediye olabilir?

Hemen kayıt olun!

📲 Bilgi&Kayıt için: 05421007014

Hemen Kayıt Olun!

Hemen Kayıt Olun!